Over Lindialoog

Lindialoog logo

Communicatie anno nu is continu aanwezig, menselijk, snel. Bedrijven zijn geen gezichtloze instanties maar groepen mensen die een merk vertegenwoordigen. Van communicatie wordt daarbij veel verwacht: aanspreekbaar zijn, luisteren, dialoog. Dit komt bovenop wat een bedrijf zélf wil vertellen.

Wij geloven in persoonlijke communicatie, toegankelijk zijn, analytisch zijn, en aansluiten op je omgeving. Dat vergt een kwetsbare, eerlijke en open opstelling. Je luistert naar doelgroepen en stakeholders om écht te begrijpen waar zij behoefte aan hebben en daar een meerwaarde op te zijn.

Over Lindialoog

Lindialoog is in 2014 opgericht door Linda van de Ven. Na enkele jaren gewerkt te hebben als ZZP’er, weet Linda nu dat haar ambitie ligt bij het opzetten van een communicatie bureau. Daarmee wil zij een product bieden dat niet afhankelijk is van één persoon, maar dat een continuïteit in de oplossing voor klanten biedt. De ambitie is te groeien tot een klein bureau, waardoor contact met klanten wel persoonlijk blijft. Op dit moment werkt Lindialoog al met andere freelancers.

Over Linda van de Ven

Linda heeft veel ervaring met technische bedrijven en kennisinstellingen, die een complex product naar de markt willen brengen. Een duidelijk verhaal, consistentie, modernisering en professionalisering van communicatie staat daarbij centraal.

We love tech

De Brainport regio is bekend om haar technische expertise. Linda is hiermee opgegroeid en heeft altijd voor technische bedrijven gewerkt. De mensen achter technische producten hebben vaak een nuchtere blik en willen echt iets bijdragen dat mensen helpt. Startups zijn daarbij een aandachtspunt, omdat zij innovatie faciliteren en máken. De energie, de passie en de ambitie bij high tech startups zijn erg aanstekelijk en zijn persoonlijke drijfveren voor Linda.

  

Lindialoog Communicatie
Linda van de Ven

06-343 822 10
linda@lindialoog.nl

KvK 60062916
BTW-ID NL002280962B10

Disclaimer
Privacy Statement

© Copyright 2016 - 2020 - LinDialoog