Vorig jaar op 1 maart begon ik LinDialoog. Eén jaar ondernemerschap. Veel meer, maar officieel één jaar, on the record. (De rest is levenservaring.) Een jaar vol verrassingen, drukte, uitdaging, leermomenten, inspiratie en besef. Dit kan ik goed, dit wil ik en vind ik gaaf. Maar bovenal: wat geeft dit veel voldoening!

Opdrachten komen uit verwachte, maar ook uit onverwachte hoek. Vaste klussen en losse projecten, online en offline communicatie, guerilla acties, onderzoek, strategie opstellen, social media campagnes…

Veel, erg veel verschillende klussen. Wat ontzettend leuk is, maar ook veeleisend. En daarom, nu, één jaar later, laat ik mijn superbaan bij de TU Eindhoven los. Ik spring in het diepe en ga fulltime ondernemen. Ja, dat is eng, maar dat is ook ont-zet-tend leuk! Het voelt als een speeltuin, dat ik mag ontdekken, aan de wereld proeven, overal komen, alles zien en proberen.

Dat is misschien ook wel het leukste aan ondernemen: je leert de wereld nog beter kennen. Je komt overal, bij andere bedrijven, ontmoet nieuwe mensen, ziet nieuwe omgevingen. Daarvan leer je de cultuur en de mensen kennen, hoe zij werken, waar ze naar toe werken. En dan mag je meehelpen. Hoe leuk is dat!

Ik ben een teamspeler, dat heb ik altijd gezegd. Het leuke is dat ik hierin zoveel teams leer kennen en met ze mee mag doen. Mag helpen, als onafhankelijk persoon, maar ook als sparringpartner.

En ondertussen… Voel ik me heel gelukkig als persoon, dat ik dit mag en kan, ook dankzij mijn lieve man, natuurlijk. Mijn stok achter de deur.

© Copyright 2016 - 2020 - LinDialoog